LD-Seating

LD SEATING NEDERLAND, importeur van een breed assortiment bureaustoelen, conferentiestoelen, designstoelen, loungestoelen, loungebanken en werkstoelen. De grote diversiteit aan zitmeubelen maakt LD Seating zo uniek. Kwaliteit en design, maar ook de nadruk op ergonomie en kwantiteit vindt u terug in elk detail van de producten.

Onze uitgebreide stoelenlijn is door zijn moderne uitstraling niet alleen geschikt voor kantoor, zorginstellingen, scholen, overheid en ziekenhuizen, maar staat ook perfect bij de inrichting van een huis.

LD Seating is opgericht in 1993 in Boskovice. Een sterk en dynamisch bedrijf die vanuit Tsjechië zich heeft gespecialiseerd op stoelen en in diverse landen vertegenwoordigd is. LD Seating Nederland is vanaf 2 november 2004 actief in Nederland, gestart in Oisterwijk en in 2013 verhuisd naar een groter pand in Drunen.

We beschikken over een ruime showroom waar zeer veel modellen te bezichtigen zijn. U bent altijd welkom om de uitstekende kwaliteit, design en het vakmanschap van onze zitmeubelen uit te proberen, te beleven en of te bewonderen. Neem even plaats en natuurlijk staat de koffie klaar!

                                                    

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 583

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 583

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5