Koloebo ideaal voor kantoor

Koloebo Drunen is sinds 1989 leverancier in kantoormeubelen. Wij zijn dealer van verschillende fabrikanten, zodat wij een grote verscheidenheid in KANTOORINRICHTING aan kunnen bieden. Onze adviseurs geven u een professioneel advies op maat. Aan de hand van uw voorkeuren maken we een inrichtingsvoorstel. Indien gewenst maken we hiervoor tekeningen met bijbehorende offerte. Deze service is natuurlijk kosteloos.

Ruime keuze
Naast de grote merken in kantoormeubelen kunt u ook terecht voor een ruime keuze aan nieuw meubilair met lichte schade. Deze meubelen kunnen wij uiteraard tegen scherpe prijzen aanbieden.
In onze showroom staan ook een groot aantal door inruil verkregen gebruikte kantoormeubelen. De combinatie van nieuwe, licht beschadigde en gebruikte kantoormeubelen zorgt ervoor dat er voor elk budget genoeg keus is om uw kantoor in te richten.
Wij bieden naast het kopen van kantoormeubelen ook de mogelijkheid om uw kantoorinventaris te leasen of te huren. Een optie waar men steeds vaker gebruikt van maakt.
Naast kantoormeubelen levert Koloebo Drunen ook kantoormachines en kantoor benodigdheden. Deze zijn in onze showroom beperkt aanwezig, maar wel snel te leveren. Bij bezorging binnen onze regio worden er geen transportkosten berekend. 
Kortom, Koloebo Drunen is met zijn bijna 2.000 m² bedrijfspand met showroom uw ideale partner voor kantoor. 

Koloebo Drunen denkt met u mee!
Door onze uitgebreide keuze en jarenlange ervaring op het gebied van kantoorinrichten, zijn we in staat te blijven inspelen op de wensen en behoeften van de klant, wij denken graag met u mee. Indien gewenst bent u na telefonisch afspraak ook op andere tijden dan de wekelijkse openingstijden welkom. 

Adresgegevens 
Koloebo Drunen
Antonie van Leeuwenhoekweg 17
5151 DV   Drunen

Tel.:  0416 - 379 371
E-mail: info@koloebodrunen.nl